Welsumerlaan (Bouwkavel 1329)

Ruime vrijstaande villa in een moderne bouwstijl. De villa ligt op een rustige plek in het hart van de wijk. De tuin ligt op het Zuid-Westen. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich een vrijstaande berging en een carport met parkeerruimte voor twee auto's.

Begane grond

U komt de woning binnen door een compacte entree met een garderobe, toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich een ruime woonkamer (42 m2) met grote raampartijen en schuifdeuren naar de tuin. Aan de rechterzijde van de hal ligt een ruime woonkeuken (35 m2) met een aangrenzende bijkeuken.

Eerste verdieping

De overloop (11 m2) op de eerste verdieping geeft aan de linkerzijde toegang tot de ouderslaapkamer met een eigen badkamer inclusief bad, douche, wastafel en toilet. De slaapkamer grenst aan een ruime inloopkast. De totale oppervlakte van dit gedeelte beslaat circa 39 m2.

Aan de rechterzijde van de overloop bevinden zich twee slaapkamers (beiden 13,5 m2) en een compacte badkamer met toilet en douche (5 m2). Eventueel kunnen beide slaapkamers samengevoegd worden tot één grote ruimte.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping, boven de linkervleugel van de woning, bevinden zich een ruime slaapkamer (15 m2), een werkkamer of tweede slaapkamer (11 m2), een techniekruimte (4m2) en een badkamer met douche, wastafel en toilet (5 m2). Het is mogelijk om boven de rechtervleugel van de woning een dakterras (31 m2) te realiseren.

Alle genoemde afmetingen zijn bij benadering. Aan de tekening kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik ben geïnteresseerd in deze woning!

Bekijk de plattegrond van de woning


Vellerselaan (Bouwkavel 1388)

Ruime vrijstaande woning in traditionele bouwstijl. De woning heeft een tuin op het Zuid-Westen en bevat een berging, een carport en een parkeerplaats op eigen terrein. De woning is opgebouwd rond een centrale hal die de twee woonvleugels met elkaar verbindt.

Begane grond

U komt de woning binnen door een grote entree met een garderobe, toiletruimte, meterkast en trap naar de eerste verdieping. De hal geeft aan de linkerzijde toegang tot de grote woonkamer, die een oppervlakte heeft van 43 m2. Aan de rechterzijde van de hal ligt een riante leefkeuken met aangrenzende bijkeuken (totaal 43 m2). De tuin is zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer toegankelijk.

Eerste verdieping

De trap naar de eerste verdieping komt uit op een loopbrug met vide, die toegang geeft tot de techniekkamer. Aan de linkerzijde bevindt zich een overloop. Aangrenzend vindt u twee grote slaapkamers (13 + 16 m2) en een kleine badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de rechterzijde van de vide bevindt zich de ouderslaapkamer met inloopkast en eigen badkamer (31 m2). Ook is hier een ruime werkkamer of extra slaapkamer.

Tweede verdieping

Boven de linkervleugel van de woning ligt een zolder van circa 40 m2, die te gebruiken is als opslagruimte.

Alle genoemde afmetingen zijn bij benadering. Aan de tekening kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik ben geïnteresseerd in deze woning!

Bekijk de plattegrond van de woning